Reisidokumendid ja riiki sisenemine

Lähim saatkond asub:

Embassy of Malaysia
World Trade Center
3.korrus, Aleksanterinkatu 17
00100, Helsinki/ Finland
Tel: +358 (0) 10 320 2030
Faks: +358 (0) 10 320 2041
E-post: malhsinki@kln.gov.my
http://www.kln.gov.my/web/fin_helsinki/home

Eesti kodanik saab Malaisias viisavabalt viibida kuni 90 päeva korraga. Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates riiki sisenemise kuupäevast
- edasi-tagasi piletite broneering
- soovitav hotelli broneeringu kinnitus
- piisavate rahaliste vahendite olemasolu
- soovitav on tervise- ja reisikindlustus

Vene kodanik, kellel on olemas Eesti elamisluba,  saab Malaisias viisavabalt viibida kuni 30 päeva. Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates riiki sisenemise kuupäevast
- kehtiv elamisluba Eestis (originaal)
- edasi-tagasi piletite broneering
- hotelli broneeringu kinnitus
- piisavate rahaliste vahendite olemasolu
- soovitav on tervise- ja reisikindlustus

Eesti halli välismaalase passi ja Eesti elamisloaga reisijad peavad taotlema Malaisia viisat. Vajalikud dokumendid:
- pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates riiki sisenemise kuupäevast, passis peab olema vähemalt 2 vaba lehekülge
- elamisluba Eestis (koopia mõlemast poolest), kehtiv vähemalt 6 kuud alates riiki sisenemise kuupäevast
- 2 ankeeti (vorm IM 47)
- 2 värvilist passipilti (suurus: 3,5 cm x 5,0 cm)
- tervisekindlustus kogu viisa perioodiks
- reisibüroo kinnituskiri
- edasi-tagasi lennupiletid
- hotelli broneering
- töökoha garantiikiri (inglise keeles)
- pangatõend (inglise keeles) või krediitkaardi koopia

NB! Saatkond võib nõuda lisadokumente. Kui te ei ole Eesti kodanik, palun kontrollige reisidokumentide ja viisa vajalikkust oma lähimast saatkonnast.